文献
J-GLOBAL ID:201102261083533569
整理番号:11A1033237
海産食材中のセレン
Selenium in Seafood Materials
著者 (4件):
YOSHIDA Sakura
(Graduate School of Biomedical Sciences, Nagasaki Univ.)
,
HARATAKE Mamoru
(Graduate School of Biomedical Sciences, Nagasaki Univ.)
,
FUCHIGAMI Takeshi
(Graduate School of Biomedical Sciences, Nagasaki Univ.)
,
NAKAYAMA Morio
(Graduate School of Biomedical Sciences, Nagasaki Univ.)
資料名:
Journal of Health Science
(Journal of Health Science)
巻:
57
号:
3
ページ:
215-224 (J-STAGE)
発行年:
2011年
JST資料番号:
S0030A
ISSN:
1344-9702
CODEN:
JHSCFD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)