文献
J-GLOBAL ID:201102261957587397
整理番号:11A1121811
ナンキョクオキアミ(Euphausia superba)由来の低フッ化物レベルを有する蛋白質の抽出およびそれらの組成解析
Extraction of Proteins with Low Fluoride Level from Antarctic Krill (Euphausia superba) and Their Composition Analysis
著者 (5件):
WANG Lingzhao
(Ocean Univ. China, Qingdao, CHN)
,
WANG Lingzhao
(Huaihai Inst. Technol., Lianyungang, CHN)
,
XUE Changhu
(Ocean Univ. China, Qingdao, CHN)
,
WANG Yuming
(Ocean Univ. China, Qingdao, CHN)
,
YANG Bao
(South China Botanical Garden, Chinese Acad. Sci., Guangzhou, CHN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
59
号:
11
ページ:
6108-6112
発行年:
2011年06月08日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)