文献
J-GLOBAL ID:201102263487861678
整理番号:11A1109875
エゴマのグロブリンのゲル化に関与するネットワーク構造と力 ゴマのグロブリンとの比較
Network Structure and Forces Involved in Perilla Globulin Gelation: Comparison with Sesame Globulin
著者 (6件):
TAKENAKA Yasuyuki
(Kobe Shoin Woman’s Univ.)
,
TAKENAKA Yasuyuki
(Res. Center for Elderly Nutrition and Dev., Mukogawa Woman’s Univ.)
,
ARII Yasuhiro
(Res. Center for Elderly Nutrition and Dev., Mukogawa Woman’s Univ.)
,
ARII Yasuhiro
(Dep. of Dietary Life and Food Sciences, Junior Coll. Div., Mukogawa Women’s Univ.)
,
MASUI Hironori
(Res. Center for Elderly Nutrition and Dev., Mukogawa Woman’s Univ.)
,
MASUI Hironori
(Dep. of Food Sci. and Nutrition, School of Human Environmental Sciences, Mukogawa Women’s Univ.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
75
号:
6
ページ:
1198-1200 (J-STAGE)
発行年:
2011年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)