文献
J-GLOBAL ID:201102263652915508
整理番号:11A0182246
ラットの扁桃体ヒスタミン放出に及ぼす食物硬度の効果
The effect of hardness of food on amygdalar histamine release in rats
著者 (6件):
ISHIZUKA T.
(Osaka Dental Univ., Osaka, JPN)
,
OHURA K.
(Osaka Dental Univ., Osaka, JPN)
,
SAKO N.
(Asahi Univ. School of Dentistry, Gifu, JPN)
,
MUROTANI T.
(Osaka Univ. Graduate School of Medicine, Osaka, JPN)
,
MORIMOTO A.
(Osaka Univ. Graduate School of Medicine, Osaka, JPN)
,
YAMATODANI A.
(Osaka Univ. Graduate School of Medicine, Osaka, JPN)
資料名:
Brain Research
(Brain Research)
巻:
1313
ページ:
97-102
発行年:
2010年
JST資料番号:
A0705B
ISSN:
0006-8993
CODEN:
BRREA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)