文献
J-GLOBAL ID:201102264662077922
整理番号:11A1238324
界面活性剤及びα-アミラーゼを用いた浴槽-基質-流動(BSF)装置における澱粉除去の効率
Effectiveness of starch removal in a Bath-Substrate-Flow (BSF) device using surfactants and α-amylase
著者 (4件):
JURADO ALAMEDA Encarnacion
(Chemical Engineering Dep., Fac. of Sciences, Univ. of Granada, Avda. Fuentenueva s/n, 18071 Granada, ESP)
,
BRAVO RODRIGUEZ Vicente
(Chemical Engineering Dep., Fac. of Sciences, Univ. of Granada, Avda. Fuentenueva s/n, 18071 Granada, ESP)
,
ALTMAJER VAZ Deisi
(Chemical Engineering Dep., Fac. of Sciences, Univ. of Granada, Avda. Fuentenueva s/n, 18071 Granada, ESP)
,
DE CASSIA SIQUEIRA CURTO VALLE
(Chemical Engineering Dep., Fac. of Sciences, Univ. of Granada, Avda. Fuentenueva s/n, 18071 Granada, ESP)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
25
号:
4
ページ:
647-653
発行年:
2011年06月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)