文献
J-GLOBAL ID:201102265754858498
整理番号:11A0901633
大西洋サケ飼料の高レベルのn-3 HUFAは筋肉及びミトコンドリア膜の脂質と酸化ストレスに対する感受性に影響を与える
High n-3 HUFA levels in the diet of Atlantic salmon affect muscle and mitochondrial membrane lipids and their susceptibility to oxidative stress
著者 (6件):
OSTBYE T.-K.
(Norwegian Inst. Food, Fisheries and Aquaculture Res., As, NOR)
,
KJAER M. A.
(Norwegian Inst. Food, Fisheries and Aquaculture Res., As, NOR)
,
KJAER M. A.
(Norwegian Univ. Life Sci., As, NOR)
,
RORA A. M. B.
(Norwegian Inst. Food, Fisheries and Aquaculture Res., As, NOR)
,
TORSTENSEN B.
(National Inst. Nutrition and Seafood Res., Bergen, NOR)
,
RUYTER B.
(Norwegian Inst. Food, Fisheries and Aquaculture Res., As, NOR)
資料名:
Aquaculture Nutrition
(Aquaculture Nutrition)
巻:
17
号:
2
ページ:
177-190
発行年:
2011年04月
JST資料番号:
W1916A
ISSN:
1353-5773
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)