文献
J-GLOBAL ID:201102270120069800
整理番号:11A0145501
トルコのドライ発酵ソーセージ(sucuk)における生体アミン生成はナイシンと亜硝酸塩の影響を受ける
Biogenic amine formation in Turkish dry fermented sausage (sucuk) as affected by nisin and nitrite
著者 (2件):
KURT Suekrue
(Univ. Adiyaman, Adiyaman, TUR)
,
ZORBA Oemer
(Univ. Yuezuencue Yil, Van, TUR)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
90
号:
15
ページ:
2669-2674
発行年:
2010年12月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)