文献
J-GLOBAL ID:201102275411885134
整理番号:10A1608149
スライス人参の殺菌及び物理化学的性質に及ぼす弱加熱,微酸性電解水の影響
Effects of mildly heated, slightly acidic electrolyzed water on the disinfection and physicochemical properties of sliced carrot
著者 (5件):
KOIDE Shoji
(Fac. of Agriculture, Iwate Univ., Morioka 020-8550, JPN)
,
SHITANDA Douglas
(Fac. of Agriculture, Iwate Univ., Morioka 020-8550, JPN)
,
SHITANDA Douglas
(Fac. of Engineering, Jomo Kenyatta Univ. of Agriculture and Technol., P.O. Box 62000-00200, Nairobi, Kenya)
,
NOTE Mizuho
(Fac. of Agriculture, Iwate Univ., Morioka 020-8550, JPN)
,
CAO Wei
(The key Lab. of Bio-Environment Engineering, China Agricultural Univ., P.O. Box 67, Beijing 100083, CHN)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
22
号:
3-4
ページ:
452-456
発行年:
2011年03月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)