文献
J-GLOBAL ID:201102277593921540
整理番号:11A0183843
生のまた加工されたJalapeoおよびSerranoトウガラシの抗酸化活性
Antioxidant Activity of Fresh and Processed Jalapeno and Serrano Peppers
著者 (4件):
ALVAREZ-PARRILLA Emilio
(Universidad Autonoma de Ciudad Juarez, Chihuahua, MEX)
,
DE LA ROSA Laura A.
(Universidad Autonoma de Ciudad Juarez, Chihuahua, MEX)
,
AMAROWICZ Ryszard
(Inst. Animal Reproduction and Food Res., Polish Acad. Sci., Olsztyn, POL)
,
SHAHIDI Fereidoon
(Memorial Univ. Newfoundland, NL, CAN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
59
号:
1
ページ:
163-173
発行年:
2011年01月12日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)