文献
J-GLOBAL ID:201102278359955640
整理番号:11A1986078
クワの実抽出物はリポゲネシスの低減および肝脂質クリアランスの促進によってオレイン酸誘導脂質蓄積を抑制する
Mulberry extract inhibits oleic acid-induced lipid accumulation via reduction of lipogenesis and promotion of hepatic lipid clearance
著者 (9件):
OU Ting-Tsz
(Chung Shan Medical Univ., Taichung, TWN)
,
HSU Man-Jung
(Chung Shan Medical Univ., Taichung, TWN)
,
CHAN Kuei-Chuan
(Chung Shan Medical Univ., Taichung, TWN)
,
CHAN Kuei-Chuan
(Chung Shan Medical Univ. Hospital, Taichung, TWN)
,
HUANG Chien-Ning
(Chung Shan Medical Univ., Taichung, TWN)
,
HUANG Chien-Ning
(Chung Shan Medical Univ. Hospital, Taichung, TWN)
,
HO Hsieh-Hsun
(Chung Shan Medical Univ., Taichung, TWN)
,
WANG Chau-Jong
(Chung Shan Medical Univ., Taichung, TWN)
,
WANG Chau-Jong
(Chung Shan Medical Univ. Hospital, Taichung, TWN)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
91
号:
15
ページ:
2740-2748
発行年:
2011年12月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)