文献
J-GLOBAL ID:201102280241613278
整理番号:11A1330657
新鮮な及び加工した韓国オタネニンジン(Panax ginseng C.A. Meyer)に含まれるジンセノシド及びフェノール類: 栽培場所,年度及び貯蔵期間の影響
Ginsenosides and phenolics in fresh and processed Korean ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer): Effects of cultivation location, year, and storage period
著者 (5件):
CHUNG Ill-min
(Dep. of Applied Life Sci., Coll. of Life and Environmental Sci., Konkuk Univ., Seoul 143-701, KOR)
,
KIM Jae-woo
(Dep. of Applied Life Sci., Coll. of Life and Environmental Sci., Konkuk Univ., Seoul 143-701, KOR)
,
SEGUIN Philippe
(Dep. of Plant Sci., McGill Univ. - Macdonald Campus, 21111 Lakeshore Road, Sainte-Anne-de-Bellevue, QC, Canada H9X 3V9)
,
JUN Yoon-mi
(Dep. of Applied Life Sci., Coll. of Life and Environmental Sci., Konkuk Univ., Seoul 143-701, KOR)
,
KIM Seung-hyun
(Center for Analytical Chemistry, Div. of Metrology for Quality of Life, Korea Res. Inst. of Standards and Sci., P.O. ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
130
号:
1
ページ:
73-83
発行年:
2012年01月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)