文献
J-GLOBAL ID:201102281767535863
整理番号:11A1914868
食肉と骨粉の熱化学処理:レビュー
Thermochemical processing of meat and bone meal: A review
著者 (3件):
CASCAROSA Esther
(Thermochemical Processes Group, Aragon Inst. for Engineering Res. (I3A), I+D building, Universidad de Zaragoza ...)
,
GEA Gloria
(Thermochemical Processes Group, Aragon Inst. for Engineering Res. (I3A), I+D building, Universidad de Zaragoza ...)
,
ARAUZO Jesus
(Thermochemical Processes Group, Aragon Inst. for Engineering Res. (I3A), I+D building, Universidad de Zaragoza ...)
資料名:
Renewable & Sustainable Energy Reviews
(Renewable & Sustainable Energy Reviews)
巻:
16
号:
1
ページ:
942-957
発行年:
2012年01月
JST資料番号:
W1084A
ISSN:
1364-0321
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)