文献
J-GLOBAL ID:201102286404424115
整理番号:11A0508631
Lactobacillus helveticusおよびLactococcus lactisの選択株による発酵牛乳のACE-阻害能力およびペプチドプロフィールに及ぼす発酵温度および自己分解の影響
Influence of fermentation temperature and autolysis on ACE-inhibitory activity and peptide profiles of milk fermented by selected strains of Lactobacillus helveticus and Lactococcus lactis
著者 (4件):
OTTE Jeanette
(Dep. of Food Sci., Centre for Advanced Food Studies, Fac. of Life Sciences, Univ. of Copenhagen, Rolighedsvej 30 ...)
,
LENHARD Thomas
(Chr. Hansen A/S, Boge Alle 10-12, DK-2970 Horsholm, DNK)
,
FLAMBARD Benedicte
(Chr. Hansen A/S, Boge Alle 10-12, DK-2970 Horsholm, DNK)
,
SORENSEN Kim I.
(Chr. Hansen A/S, Boge Alle 10-12, DK-2970 Horsholm, DNK)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
21
号:
4
ページ:
229-238
発行年:
2011年04月
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)