文献
J-GLOBAL ID:201102291981269971
整理番号:11A0508309
レンズマメ蛋白質加水分解物のアンギオテンシンI-変換酵素阻害特性: 阻害の動態の測定
Angiotensin I-converting enzyme inhibitory properties of lentil protein hydrolysates: Determination of the kinetics of inhibition
著者 (2件):
BARBANA Chockry
(Agriculture and Agri-Food Canada, Food Res. and Dev. Centre, Casavant Blvd. West, St. Hyacinthe, QC, Canada J2S 8E3)
,
BOYE Joyce Irene
(Agriculture and Agri-Food Canada, Food Res. and Dev. Centre, Casavant Blvd. West, St. Hyacinthe, QC, Canada J2S 8E3)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
127
号:
1
ページ:
94-101
発行年:
2011年07月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)