文献
J-GLOBAL ID:201102292811633462
整理番号:11A2006974
現代の日本の寿司の原型’なれずし’の微生物多様性のピロシーケンス法による調査
Pyrosequencing survey of the microbial diversity of ‘narezushi’, an archetype of modern Japanese sushi
著者 (8件):
KOYANAGI T.
(Res. Inst. Bioresources and Biotechnology, Ishikawa, JPN)
,
KOYANAGI T.
(Ishikawa Prefectural Univ., Ishikawa, JPN)
,
KIYOHARA M.
(Res. Inst. Bioresources and Biotechnology, Ishikawa, JPN)
,
MATSUI H.
(Res. Inst. Bioresources and Biotechnology, Ishikawa, JPN)
,
YAMAMOTO K.
(Res. Inst. Bioresources and Biotechnology, Ishikawa, JPN)
,
KONDO T.
(Ishikawa Sunrise Ind. Creation Organization, Ishikawa, JPN)
,
KATAYAMA T.
(Res. Inst. Bioresources and Biotechnology, Ishikawa, JPN)
,
KUMAGAI H.
(Res. Inst. Bioresources and Biotechnology, Ishikawa, JPN)
資料名:
Letters in Applied Microbiology
(Letters in Applied Microbiology)
巻:
53
号:
6
ページ:
635-640
発行年:
2011年12月
JST資料番号:
C0081C
ISSN:
0266-8254
CODEN:
LAMIE7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)