文献
J-GLOBAL ID:201102293681802468
整理番号:11A1071952
赤及び緑のスムージーの抗酸化性,テクスチャー,色及び感覚的性質に及ぼす乳酸発酵の影響
Effect of lactic acid fermentation on antioxidant, texture, color and sensory properties of red and green smoothies
著者 (5件):
DI CAGNO Raffaella
(Dep. of Biologia e Chimica Agro-Forestale ed Ambientale, Univ. of Bari, via Amendola 165/a, 70126 Bari, ITA)
,
MINERVINI Giovanna
(Dep. of Biologia e Chimica Agro-Forestale ed Ambientale, Univ. of Bari, via Amendola 165/a, 70126 Bari, ITA)
,
RIZZELLO Carlo G.
(Dep. of Biologia e Chimica Agro-Forestale ed Ambientale, Univ. of Bari, via Amendola 165/a, 70126 Bari, ITA)
,
DE ANGELIS Maria
(Dep. of Biologia e Chimica Agro-Forestale ed Ambientale, Univ. of Bari, via Amendola 165/a, 70126 Bari, ITA)
,
GOBBETTI Marco
(Dep. of Biologia e Chimica Agro-Forestale ed Ambientale, Univ. of Bari, via Amendola 165/a, 70126 Bari, ITA)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
28
号:
5
ページ:
1062-1071
発行年:
2011年08月
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)