文献
J-GLOBAL ID:201102295492307939
整理番号:11A0177339
ヘッドスペース固相ミクロ抽出法の開発及びガスクロマトグラフィーによる蜂蜜の揮発分の測定におけるそれの適用
A headspace solid-phase microextraction method development and its application in the determination of volatiles in honeys by gas chromatography
著者 (4件):
PLUTOWSKA Beata
(Dep. of Analytical Chemistry, Chemical Fac., Gdansk Univ. of Technol., ul. Narutowicza 11/12, 80-233 Gdansk, POL)
,
CHMIEL Tomasz
(Dep. of Analytical Chemistry, Chemical Fac., Gdansk Univ. of Technol., ul. Narutowicza 11/12, 80-233 Gdansk, POL)
,
DYMERSKI Tomasz
(Dep. of Analytical Chemistry, Chemical Fac., Gdansk Univ. of Technol., ul. Narutowicza 11/12, 80-233 Gdansk, POL)
,
WARDENCKI Waldemar
(Dep. of Analytical Chemistry, Chemical Fac., Gdansk Univ. of Technol., ul. Narutowicza 11/12, 80-233 Gdansk, POL)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
126
号:
3
ページ:
1288-1298
発行年:
2011年06月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)