文献
J-GLOBAL ID:201102296657587164
整理番号:11A0168189
フランクフルト型ソーセージの官能的及び機械的特性に及ぼす特定の成分及び脂肪含量の影響
EFFECTS OF SELECTED INGREDIENTS AND FAT CONTENT ON THE SENSORY AND MECHANICAL PROPERTIES OF FRANKFURTER-TYPE SAUSAGES
著者 (5件):
PETRIDIS D.
(ATEI of Thessaloniki, Thessaloniki, GRC)
,
VLAZAKIS El.
(ATEI of Thessaloniki, Thessaloniki, GRC)
,
TZIVANOS Iak.
(ATEI of Thessaloniki, Thessaloniki, GRC)
,
DERLIKIS Em.
(ATEI of Thessaloniki, Thessaloniki, GRC)
,
RITZOULIS C.
(ATEI of Thessaloniki, Thessaloniki, GRC)
資料名:
Journal of Texture Studies
(Journal of Texture Studies)
巻:
41
号:
6
ページ:
880-898
発行年:
2010年12月
JST資料番号:
E0291D
ISSN:
0022-4901
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)