文献
J-GLOBAL ID:201202200027478251
整理番号:12A1698392
安定で短寿命のラジカルの熱発生に及ぼすコーンスターチのリン酸化の影響
Effect of phosphorylation of the maize starch on thermal generation of stable and short-living radicals
著者 (9件):
BIDZINSKA Ewa
(Jagiellonian Univ., Cracow, POL)
,
BLASZCZAK Wioletta
(Inst. of Animal Reproduction and Food Res., Polish Acad. of Sci., Olsztyn, POL)
,
DYREK Krystyna
(Jagiellonian Univ., Cracow, POL)
,
FORNAL Jozef
(Inst. of Animal Reproduction and Food Res., Polish Acad. of Sci., Olsztyn, POL)
,
KRUCZALA Krzysztof
(Jagiellonian Univ., Cracow, POL)
,
MICHALEC Marek
(Jagiellonian Univ., Cracow, POL)
,
ROZWORA Robert
(Jagiellonian Univ., Cracow, POL)
,
SZCZYGIEL Jadwiga
(Jagiellonian Univ., Cracow, POL)
,
WENDA Elzbieta
(Jagiellonian Univ., Cracow, POL)
資料名:
Starch
(Starch)
巻:
64
号:
9/10
ページ:
729-739
発行年:
2012年09月
JST資料番号:
E0130A
ISSN:
0038-9056
CODEN:
STARDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)