文献
J-GLOBAL ID:201202200028909272
整理番号:12A1328298
納豆製品における生体アミンの生成と細菌の寄与
Biogenic amine formation and bacterial contribution in Natto products
著者 (3件):
KIM Bitna
(Dep. of Food and Biotechnology, Korea Univ., Sejong 339-700, KOR)
,
BYUN Bo Young
(Dep. of Food and Biotechnology, Korea Univ., Sejong 339-700, KOR)
,
MAH Jae-hyung
(Dep. of Food and Biotechnology, Korea Univ., Sejong 339-700, KOR)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
135
号:
3
ページ:
2005-2011
発行年:
2012年12月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)