文献
J-GLOBAL ID:201202200172648432
整理番号:12A0793727
魚と野菜の摂取後に内在性に形成されるN-ニトロジメチルアミンのリスク評価
Risk Assessment of N-nitrosodimethylamine Formed Endogenously after Fish-with-Vegetable Meals
著者 (5件):
ZEILMAKER Marco J.
(National Inst. For Public Health And Environment, Bilthoven, NLD)
,
BAKKER Martine I.
(National Inst. For Public Health And Environment, Bilthoven, NLD)
,
SCHOTHORST Ronald
(National Inst. For Public Health And Environment, Bilthoven, NLD)
,
SLOB Wout
(National Inst. For Public Health And Environment, Bilthoven, NLD)
,
SLOB Wout
(Univ. Of Utrecht, Utrecht, NLD)
資料名:
Toxicological Sciences
(Toxicological Sciences)
巻:
116
号:
1
ページ:
323-335
発行年:
2010年07月
JST資料番号:
W0096A
ISSN:
1096-6080
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)