文献
J-GLOBAL ID:201202200184596420
整理番号:12A1445739
温室トマト果実の組成および感覚特徴に対する栄養液電気伝導度の影響
Effects of nutrient solution electrical conductivity on the compositional and sensory characteristics of greenhouse tomato fruit
著者 (4件):
CLIFF Margaret A.
(Pacific Agri-Food Res. Centre, Agriculture and Agri-Food Canada, PO Box 5000, Summerland, BC, Canada V0H 1Z0)
,
LI Jackie B.
(Pacific Agri-Food Res. Centre, Agriculture and Agri-Food Canada, PO Box 5000, Summerland, BC, Canada V0H 1Z0)
,
TOIVONEN Peter M.A.
(Pacific Agri-Food Res. Centre, Agriculture and Agri-Food Canada, PO Box 5000, Summerland, BC, Canada V0H 1Z0)
,
EHRET David L.
(Pacific Agri-Food Res. Centre, Agriculture and Agri-Food Canada, PO Box 1000, Agassiz, BC, Canada V0M 1A0)
資料名:
Postharvest Biology and Technology
(Postharvest Biology and Technology)
巻:
74
ページ:
132-140
発行年:
2012年12月
JST資料番号:
W1912A
ISSN:
0925-5214
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)