文献
J-GLOBAL ID:201202200663504653
整理番号:12A0876774
カッサバ補完食かゆの栄養価および消費者の受容性に及ぼす大豆粉添加と加熱処理法の効果
Effect of soy flour addition and heat-processing method on nutritional quality and consumer acceptability of cassava complementary porridges
著者 (4件):
MUOKI Penina N
(Univ. Pretoria, Pretoria, ZAF)
,
MUOKI Penina N
(International Inst. of Tropical Agriculture, Nampula, MOZ)
,
DE KOCK Henrieette L
(Univ. Pretoria, Pretoria, ZAF)
,
EMMAMBUX Mohammad Naushad
(Univ. Pretoria, Pretoria, ZAF)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
92
号:
8
ページ:
1771-1779
発行年:
2012年06月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)