文献
J-GLOBAL ID:201202201308684094
整理番号:12A0460402
煮干(加工日本産アンチョビ)からのエキス中のセレン種のキャラクタリゼーション
Characterization of Selenium Species in Extract from Niboshi (a Processed Japanese Anchovy)
著者 (4件):
YOSHIDA Sakura
(Graduate School of Biomedical Sciences, Nagasaki Univ.)
,
HARATAKE Mamoru
(Graduate School of Biomedical Sciences, Nagasaki Univ.)
,
FUCHIGAMI Takeshi
(Graduate School of Biomedical Sciences, Nagasaki Univ.)
,
NAKAYAMA Morio
(Graduate School of Biomedical Sciences, Nagasaki Univ.)
資料名:
Chemical and Pharmaceutical Bulletin
(Chemical and Pharmaceutical Bulletin)
巻:
60
号:
3
ページ:
348-353 (J-STAGE)
発行年:
2012年
JST資料番号:
G0504A
ISSN:
0009-2363
CODEN:
CPBTAL
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)