文献
J-GLOBAL ID:201202201944324464
整理番号:12A0043707
味覚センサシステムを用いた異なった発酵度の茶の味の評価
Evaluation of the Taste of Tea with Different Degrees of Fermentation Using a Taste Sensing System
著者 (6件):
UCHIYAMA Yumiko
(Otsuma Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
YAMASHITA Mayumi
(Wayo Women’s Univ., Chiba, JPN)
,
KATO Miyuki
(Kagawa Univ., Kagawa, JPN)
,
SUZUKI Toshihiro
(Yamazen Tea Production, Shizuoka, JPN)
,
OMORI Masashi
(Otsuma Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
CHEN Ronggang
(Intelligent Sensor Technol., Inc., Kanagawa, JPN)
資料名:
Sensors and Materials
(Sensors and Materials)
巻:
23
号:
8
ページ:
501-506
発行年:
2011年
JST資料番号:
L0338A
ISSN:
0914-4935
CODEN:
SENMER
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)