文献
J-GLOBAL ID:201202202282663200
整理番号:12A1328262
Calamintha grandiflora L.の抗酸化性質及び精油組成
Antioxidant properties and essential oil composition of Calamintha grandiflora L.
著者 (4件):
DOBRAVALSKYTE Diana
(Dep. of Food Technol., Kaunas Univ. of Technol., Radvilenu pl. 19, Kaunas LT-50254, LTU)
,
DOBRAVALSKYTE Diana
(Univ. de Toulouse, LCA (Laboratoire de Chimie Agro-industrielle), ENSIACET, 4 Allees Emile-Monso, F-31029 Toulouse, FRA)
,
VENSKUTONIS Petras Rimantas
(Dep. of Food Technol., Kaunas Univ. of Technol., Radvilenu pl. 19, Kaunas LT-50254, LTU)
,
TALOU Thierry
(Univ. de Toulouse, LCA (Laboratoire de Chimie Agro-industrielle), ENSIACET, 4 Allees Emile-Monso, F-31029 Toulouse, FRA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
135
号:
3
ページ:
1539-1546
発行年:
2012年12月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)