文献
J-GLOBAL ID:201202203624948020
整理番号:12A0685153
アンギオテンシン1変換酵素(ACE)の阻害に及ぼすパイシュブドウ・プロアントシアニジン類の構造及び組成の影響
Influence of the structure and composition of the Pais grape proanthocyanidins on the inhibition of angiotensin I-converting enzyme (ACE)
著者 (3件):
GODOY Susana
(Bioengineering Lab., Dep. of Chemical Engineering, Fac. of Engineering, Universidad de Concepcion, Barrio ...)
,
ROECKEL Marlene
(Bioengineering Lab., Dep. of Chemical Engineering, Fac. of Engineering, Universidad de Concepcion, Barrio ...)
,
FERNANDEZ Katherina
(Bioengineering Lab., Dep. of Chemical Engineering, Fac. of Engineering, Universidad de Concepcion, Barrio ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
134
号:
1
ページ:
346-350
発行年:
2012年09月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)