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文献
J-GLOBAL ID:201202203778903046   整理番号:12A0259197

実際の調理条件下での種々の肉製品の評価のためのMaillard反応のマーカーとしてのフロシンおよび蛍光の測定

Determination of Furosine and Fluorescence as Markers of the Maillard Reaction for the Evaluation of Meat Products during Actual Cooking Conditions
著者 (5件):
YAMAGUCHI Keiko
(Japan Women’s Univ., Tokyo, JPN)
NOMI Yuri
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
HOMMA Takeshi
(Japan Women’s Univ., Tokyo, JPN)
KASAI Midori
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
OTSUKA Yuzuru
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)

資料名:
Food Science and Technology Research  (Food Science and Technology Research)

巻: 18  号:ページ: 67-76  発行年: 2012年01月 
JST資料番号: L2827A  ISSN: 1344-6606  CODEN: FSTRFS  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
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