文献
J-GLOBAL ID:201202204044195633
整理番号:12A1352847
Prunus mahaleb Lの果実,種子及びリキュールにおけるアントシアニン,クマリン及びフェノール酸の同時測定
Simultaneous determination of anthocyanins, coumarins and phenolic acids in fruits, kernels and liqueur of Prunus mahaleb L
著者 (3件):
IERI Francesca
(Dep. of Pharmaceutical Sciences, Univ. of Florence, via Ugo Schiff 6, 50019 Sesto Fiorentino (FI), ITA)
,
PINELLI Patrizia
(Dep. of Pharmaceutical Sciences, Univ. of Florence, via Ugo Schiff 6, 50019 Sesto Fiorentino (FI), ITA)
,
ROMANI Annalisa
(Dep. of Pharmaceutical Sciences, Univ. of Florence, via Ugo Schiff 6, 50019 Sesto Fiorentino (FI), ITA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
135
号:
4
ページ:
2157-2162
発行年:
2012年12月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)