文献
J-GLOBAL ID:201202204640918316
整理番号:12A0409407
Aragon(スペイン)からの3つの潜在的に興味深い品種からのオリーブ油の特性評価
Characterization of the Olive Oil from Three Potentially Interesting Varieties from Aragon (Spain)
著者 (3件):
BENITO M.
(Universidad de Zaragoza-Miguel Servet, Zaragoza, ESP)
,
ORIA R.
(Universidad de Zaragoza-Miguel Servet, Zaragoza, ESP)
,
SANCHEZ-GIMENO A. C.
(Universidad de Zaragoza-Miguel Servet, Zaragoza, ESP)
資料名:
Food Science and Technology International
(Food Science and Technology International)
巻:
16
号:
6
ページ:
523-530
発行年:
2010年12月
JST資料番号:
A1580A
ISSN:
1082-0132
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)