文献
J-GLOBAL ID:201202205315430974
整理番号:12A1197486
“筋肉から食肉へ”の分子事象と技術的変化:プロテオミクス洞察
′′Muscle to meat′′ molecular events and technological transformations: The proteomics insight
著者 (7件):
PAREDI Gianluca
(Univ. Parma, ITA)
,
RABONI Samanta
(Univ. Parma, ITA)
,
MOZZARELLI Andrea
(Univ. Parma, ITA)
,
MOZZARELLI Andrea
(National Inst. of Biostructures and Biosystems, Rome, ITA)
,
BENDIXEN Emoke
(Aarhus Univ., DNK)
,
DE ALMEIDA Andre M.
(Instituto de Investigacao Cientifica, Lisboa, PRT)
,
DE ALMEIDA Andre M.
(Instituto de Tecnologia Quimica e Biologica da Universidade Nova de Lisboa, Lisboa, PRT)
資料名:
Journal of Proteomics
(Journal of Proteomics)
巻:
75
号:
14
ページ:
4275-4289
発行年:
2012年
JST資料番号:
T0073A
ISSN:
1874-3919
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)