文献
J-GLOBAL ID:201202205933839921
整理番号:12A0259878
食品中のカーボンブラックの定性的分析
Qualitative determination of carbon black in food products
著者 (5件):
MIRANDA-BERMUDEZ E.
(US Food and Drug Administration, MD, USA)
,
BELAI N.
(US Food and Drug Administration, MD, USA)
,
HARP B. Petigara
(US Food and Drug Administration, MD, USA)
,
YAKES B.J.
(US Food and Drug Administration, MD, USA)
,
BARROWS J.N.
(US Food and Drug Administration, MD, USA)
資料名:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment
(Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment)
巻:
29
号:
1
ページ:
38-42
発行年:
2012年01月
JST資料番号:
H0989B
ISSN:
1944-0049
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)