文献
J-GLOBAL ID:201202206521098508
整理番号:12A0335042
選択した乳製品における水分定量のためのガス抽出併用自動化Karl Fischer滴定の可能性
Capabilities of automated Karl Fischer titration combined with gas extraction for water determination in selected dairy products
著者 (3件):
MERKH G.
(Univ. of Hohenheim, Inst. of Food Sci. and Biotechnology, D-70593 Stuttgart, DEU)
,
PFAFF R.
(Univ. of Hohenheim, Inst. of Food Sci. and Biotechnology, D-70593 Stuttgart, DEU)
,
ISENGARD H.-d.
(Univ. of Hohenheim, Inst. of Food Sci. and Biotechnology, D-70593 Stuttgart, DEU)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
132
号:
4
ページ:
1736-1740
発行年:
2012年06月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)