文献
J-GLOBAL ID:201202206577898043
整理番号:12A0164639
アオザメ(Isurus oxyrinchus)の肩甲軟骨からのコンドロイチン硫酸の簡易精製
Simplified purification of chondroitin sulphate from scapular cartilage of shortfin mako shark (Isurus oxyrinchus)
著者 (8件):
KIM Seon-Bong
(Pukyong National Univ., Busan, KOR)
,
JI Cheong-Il
(Pukyong National Univ., Busan, KOR)
,
WOO Jin-Wook
(Pukyong National Univ., Busan, KOR)
,
DO Jeong-Ryong
(Korea Food Res. Inst., Sungnam, KOR)
,
CHO Seung-Mock
(Korea Food Res. Inst., Sungnam, KOR)
,
LEE Yang-Bong
(Pukyong National Univ., Busan, KOR)
,
KANG Suk-Nam
(Gyeongnam National Univ. Sci. and Technol., Gyeongnam, KOR)
,
PARK Joung-Hyun
(Pukyong National Univ., Busan, KOR)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
47
号:
1
ページ:
91-99
発行年:
2012年01月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)