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文献
J-GLOBAL ID:201202206758956002   整理番号:12A0541304

改良ココア豆発酵用スターターカルチャーの農場での実用化およびそれにより生産されたチョコレートのフレーバーに及ぼす影響

On-farm implementation of a starter culture for improved cocoa bean fermentation and its influence on the flavour of chocolates produced thereof
著者 (5件):
LEFEBER Timothy
(Res. Group of Industrial Microbiology and Food Biotechnology, Fac. of Sciences and Bio-engineering Sciences, Vrije ...)
PAPALEXANDRATOU Zoi
(Res. Group of Industrial Microbiology and Food Biotechnology, Fac. of Sciences and Bio-engineering Sciences, Vrije ...)
GOBERT William
(Res. Group of Industrial Microbiology and Food Biotechnology, Fac. of Sciences and Bio-engineering Sciences, Vrije ...)
CAMU Nicholas
(Barry Callebaut Belgium N.V., Aalstersestraat 122, B-9280 Lebbeke-Wieze, BEL)
DE VUYST Luc
(Res. Group of Industrial Microbiology and Food Biotechnology, Fac. of Sciences and Bio-engineering Sciences, Vrije ...)

資料名:
Food Microbiology  (Food Microbiology)

巻: 30  号:ページ: 379-392  発行年: 2012年06月 
JST資料番号: A0012B  ISSN: 0740-0020  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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