文献
J-GLOBAL ID:201202206971715060
整理番号:12A0840452
増加した筋肉間脂肪はホルスタイン牛×黒毛和種F1の肉牛の最長筋のISO5492:1992で定義した牛肉の「噛みごたえ」と「堅さ」の双方を改善する
Increased intramuscular fat improves both ‘chewiness’ and ‘hardness’ as defined in ISO5492:1992 of beef Longissimus muscle of Holstein × Japanese Black F1 steers
著者 (3件):
SASAKI Keisuke
(National Inst. of Livestock and Grassland Sci., Ibaraki, JPN)
,
MOTOYAMA Michiyo
(National Inst. of Livestock and Grassland Sci., Ibaraki, JPN)
,
NARITA Takumi
(National Inst. of Livestock and Grassland Sci., Ibaraki, JPN)
資料名:
Animal Science Journal
(Animal Science Journal)
巻:
83
号:
3/4
ページ:
338-343
発行年:
2012年03月
JST資料番号:
W1430A
ISSN:
1344-3941
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)