文献
J-GLOBAL ID:201202207057694344
整理番号:12A1092075
粉末大豆蛋白質の準安定ラジカルの形成と安定性に及ぼす水分,脂質及び特定のアミノ酸保護剤の影響
Effect of Moisture, Lipids, and Select Amino Acid Blocking Agents on the Formation and Stability of Metastable Radicals in Powdered Soy Proteins
著者 (3件):
BOATRIGHT W. L.
(Univ. of Kentucky, KY, USA)
,
LEI Q.
(Univ. of Kentucky, KY, USA)
,
JAHAN M. S.
(Univ. of Mephis, TN, USA)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
77
号:
4/6
ページ:
C620-C626
発行年:
2012年04月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)