文献
J-GLOBAL ID:201202207621807235
整理番号:12A0798912
無リン低塩マリネで処理した英国のブロイラーのPSE,正常およびDFD胸肉の色,pHおよび重量変化
Colour, pH and weight changes of PSE, normal and DFD breast fillets from British broilers treated with a phosphate-free, low salt marinade
著者 (3件):
SHEARD Dr P.R.
(Univ. Bristol, Bristol, GBR)
,
HUGHES S.I.
(Univ. Bristol, Bristol, GBR)
,
JASPAL M.H.
(Univ. Veterinary and Animal Sci., Lahore, PAK)
資料名:
British Poultry Science
(British Poultry Science)
巻:
53
号:
1
ページ:
57-65
発行年:
2012年02月
JST資料番号:
W1671A
ISSN:
0007-1668
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)