文献
J-GLOBAL ID:201202208571939778
整理番号:12A0364522
熱処理した澱粉と脂肪酸系の形態及び構造研究
Morphological and structural studies of thermally treated starch-fatty acid systems
著者 (2件):
EXARHOPOULOS Stylianos
(Central Res. Lab. for the Physical and Chemical Testing of Foods, Dep. of Food Technol., ATEI of Thessaloniki, P.O. ...)
,
RAPHAELIDES Stylianos N.
(Central Res. Lab. for the Physical and Chemical Testing of Foods, Dep. of Food Technol., ATEI of Thessaloniki, P.O. ...)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
55
号:
2
ページ:
139-152
発行年:
2012年03月
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)