文献
J-GLOBAL ID:201202209583427892
整理番号:12A0430368
Oronulesミカンの物理化学的および栄養学的特性に及ぼすヒドロキシプロピルメチルセルロース-脂質の食用コーティングの固形分および組成の影響
Effect of solid content and composition of hydroxypropyl methylcellulose-lipid edible coatings on physico-chemical and nutritional quality of ‘Oronules’ mandarins
著者 (5件):
CONTRERAS-OLIVA Adriana
(Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias, Moncada, ESP)
,
CONTRERAS-OLIVA Adriana
(Colegio de Postgraduados, Veracruz, MEX)
,
ROJAS-ARGUDO Cristina
(Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias, Moncada, ESP)
,
PEREZ-GAGO Maria B
(Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias, Moncada, ESP)
,
PEREZ-GAGO Maria B
(IVIA-Agroalimed, Moncada, ESP)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
92
号:
4
ページ:
794-802
発行年:
2012年03月15日
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)