文献
J-GLOBAL ID:201202210233819710
整理番号:12A0717058
スケトウダラ(Theragra chalcogramma)皮膚由来の酸可溶性コラーゲンに及ぼす濃度,pH及びイオン強度の影響
Effect of concentration, pH and ionic strength on the kinetic self-assembly of acid-soluble collagen from walleye pollock (Theragra chalcogramma) skin
著者 (4件):
YAN Mingyan
(Yantai Inst. of Coastal Zone Res., Chinese Acad. of Sciences, No. 17, Chunhui Road, Yantai, Shandong Province 264003 ...)
,
LI Bafang
(Coll. of Food Sci. and Technol., Ocean Univ. of China, No. 5, Yushan Road, Qingdao, Shandong Province 266003, CHN)
,
ZHAO Xue
(Coll. of Food Sci. and Technol., Ocean Univ. of China, No. 5, Yushan Road, Qingdao, Shandong Province 266003, CHN)
,
QIN Song
(Yantai Inst. of Coastal Zone Res., Chinese Acad. of Sciences, No. 17, Chunhui Road, Yantai, Shandong Province 264003 ...)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
29
号:
1
ページ:
199-204
発行年:
2012年10月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)