文献
J-GLOBAL ID:201202210490804023
整理番号:12A0329717
3つの大西洋サケ(Salmo salar)の肉脂肪が異なるファミリーにおけるダイオキシン,ダイオキシン様ポリ塩化ビフェニル(PCB),ポリ臭化ジフェニルエーテル(PBDE)に影響を与える植物油のブレンドによる魚油の完全置換
Complete replacement of fish oil with a blend of vegetable oils affects dioxin, dioxin-like polychlorinated biphenyls (PCBs) and polybrominated diphenyl ethers (PBDEs) in 3 Atlantic salmon (Salmo salar) families differing in flesh adiposity
著者 (6件):
BELL J.G.
(Univ. Stirling, GBR)
,
DICK J.R.
(Univ. Stirling, GBR)
,
STRACHAN Fiona
(Univ. Stirling, GBR)
,
SPRAGUE M.
(Univ. Stirling, GBR)
,
GUY D.R.
(Landcatch Natural Selection Ltd, Alloa, GBR)
,
BERNTSSEN M.H.G.
(National Inst. of Nutrition and Seafood Res. (NIFES), Bergen, NOR)
資料名:
Aquaculture
(Aquaculture)
巻:
324-325
ページ:
118-126
発行年:
2012年
JST資料番号:
E0784A
ISSN:
0044-8486
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)