文献
J-GLOBAL ID:201202210797187595
整理番号:12A1360439
高血圧性腎症に起因する糸球体濾過率に中等度の低下が認められる患者において,果実および野菜もしくは炭酸水素を用いた食事由来の酸還元が腎障害を軽減する
Dietary acid reduction with fruits and vegetables or bicarbonate attenuates kidney injury in patients with a moderately reduced glomerular filtration rate due to hypertensive nephropathy
著者 (6件):
GORAYA Nimrit
(Texas A&M Coll. of Medicine, Texas, USA)
,
GORAYA Nimrit
(Scott and White Healthcare, Texas, USA)
,
SIMONI Jan
(Texas Tech Univ. Health Sci. Center, Texas, USA)
,
JO Chanhee
(Scott and White Healthcare, Texas, USA)
,
WESSON Donald E.
(Texas A&M Coll. of Medicine, Texas, USA)
,
WESSON Donald E.
(Scott and White Healthcare, Texas, USA)
資料名:
Kidney International
(Kidney International)
巻:
81
号:
1
ページ:
86-93
発行年:
2012年01月
JST資料番号:
E0559B
ISSN:
0085-2538
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)