文献
J-GLOBAL ID:201202211924115988
整理番号:12A1445736
12°Cでのオレンジ‘Navelina’果実の収穫後貯蔵中の呈色およびカロテノイド生合成の刺激
Stimulation of coloration and carotenoid biosynthesis during postharvest storage of ‘Navelina’ orange fruit at 12°C
著者 (3件):
CARMONA Lourdes
(Instituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos, Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (IATA-CSIC), Av. ...)
,
ZACARIAS Lorenzo
(Instituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos, Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (IATA-CSIC), Av. ...)
,
RODRIGO Maria J.
(Instituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos, Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (IATA-CSIC), Av. ...)
資料名:
Postharvest Biology and Technology
(Postharvest Biology and Technology)
巻:
74
ページ:
108-117
発行年:
2012年12月
JST資料番号:
W1912A
ISSN:
0925-5214
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)