文献
J-GLOBAL ID:201202212753174910
整理番号:12A1092008
スイートアーモンド(Prunus dulcis)の色及びHMF濃度を含む揮発分プロファイルに及ぼすロースティング条件の影響
Effect of Roasting Conditions on Color and Volatile Profile Including HMF Level in Sweet Almonds (Prunus dulcis)
著者 (2件):
AGILA Amal
(Ohio State Univ., OH, USA)
,
BARRINGER Sheryl
(Ohio State Univ., OH, USA)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
77
号:
4/6
ページ:
C461-C468
発行年:
2012年04月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)