文献
J-GLOBAL ID:201202217038186368
整理番号:12A0877308
直接QUENCHER法により測定した食品の総抗酸化能に及ぼす溶媒の影響
Solvent effects on total antioxidant capacity of foods measured by direct QUENCHER procedure
著者 (4件):
SERPEN Arda
(Food Res. Center, Hacettepe Univ., 06800 Beytepe, Ankara, TUR)
,
GOEKMEN Vural
(Food Res. Center, Hacettepe Univ., 06800 Beytepe, Ankara, TUR)
,
GOEKMEN Vural
(Dep. of Food Engineering, Hacettepe Univ., 06800 Beytepe, Ankara, TUR)
,
FOGLIANO Vincenzo
(Dep. of Food Sci., Univ. of Napoli “Federico II”, Parco Gussone, 80055 Portici, ITA)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
26
号:
1-2
ページ:
52-57
発行年:
2012年05月
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)