文献
J-GLOBAL ID:201202217042470631
整理番号:12A1328344
同期蛍光分光法及びturbiscanにより測定したレオロジー性質及び分子構造に及ぼすレンネット誘導脱脂乳凝固の熱処理の影響
Effect of heat treatment of rennet skim milk induced coagulation on the rheological properties and molecular structure determined by synchronous fluorescence spectroscopy and turbiscan
著者 (3件):
BLECKER Christophe
(Gembloux Agro-Bio Tech, Univ. of Liege, Lab. of Food Sci. and Formulation, Passage des Deportes, 2, B-5030 Gembloux, BEL)
,
HABIB-JIWAN Jean-michel
(Inst. of Condensed Matter and Nanosciences (IMCN) SST/SC, Fac. of Sci., CMAT-Place Louis Pasteur, 1, B-1348 ...)
,
KAROUI Romdhane
(Univ. d’Artois, Fac. des Sciences Jean-Perrin, Equipe Ingenierie de Formulation des Aliments et Alterations (IFAA) ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
135
号:
3
ページ:
1809-1817
発行年:
2012年12月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)