文献
J-GLOBAL ID:201202218190855255
整理番号:12A0528960
タイのカフィルライム(Citrus hystrix D.C.)の揮発性化合物,脂肪酸及び抗酸化特性に及ぼす乾燥法の影響
Effect of drying methods on volatile compounds, fatty acids and antioxidant property of Thai kaffir lime (Citrus hystrix D.C.)
著者 (3件):
RAKSAKANTONG Pornpimol
(Mahasarakham Univ., Mahasarakham, THA)
,
SIRIAMORNPUN Sirithon
(Mahasarakham Univ., Mahasarakham, THA)
,
MEESO Naret
(Mahasarakham Univ., Mahasarakham, THA)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
47
号:
3
ページ:
603-612
発行年:
2012年03月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)