文献
J-GLOBAL ID:201202218356219492
整理番号:12A0528946
低フェニルアラニン脱脂乳の噴霧乾燥: 溶解性及び粒径を改善するためのプロセス条件の最適化
Spray drying of low-phenylalanine skim milk: optimisation of process conditions for improving solubility and particle size
著者 (4件):
AMIRI-RIGI Atefeh
(Shahid Beheshti Univ. Medical Sci., Tehran, IRN)
,
EMAM-DJOMEH Zahra
(Agricultural Campu. Univ. Tehran, Karadj, IRN)
,
MOHAMMADIFAR Mohammad A.
(Shahid Beheshti Univ. Medical Sci., Tehran, IRN)
,
MOHAMMADI Mehrdad
(Shahid Beheshti Univ. Medical Sci., Tehran, IRN)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
47
号:
3
ページ:
495-503
発行年:
2012年03月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)