文献
J-GLOBAL ID:201202218964613640
整理番号:12A0932238
カゼインナトリウムカルシウムまたはホエー蛋白質濃縮物で強化されたプロバイオティクスヨーグルトの微細構造,テクスチャー,官能的特性
Microstructural, textural, and sensory characteristics of probiotic yogurts fortified with sodium calcium caseinate or whey protein concentrate
著者 (4件):
AKALIN A.s.
(Dep. of Dairy Technol., Fac. of Agriculture, Ege Univ., 35100 Izmir, TUR)
,
UNAL G.
(Dep. of Dairy Technol., Fac. of Agriculture, Ege Univ., 35100 Izmir, TUR)
,
DINKCI N.
(Dep. of Dairy Technol., Fac. of Agriculture, Ege Univ., 35100 Izmir, TUR)
,
HAYALOGLU A.a.
(Dep. of Food Engineering, Engineering Fac., Inonu Univ., 44280 Malatya, TUR)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
95
号:
7
ページ:
3617-3628
発行年:
2012年07月
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)